Usluge

Kraj je lošoj frizuri koja mjesecima vapi za promjenom jer je izgubila sjaj, mekoću i kvalitetu - frizerski salon Natali vam nudi kvalitetnu uslugu u ugodnom i opuštajućem okruženju.

Njega kose je neupitno bitna komponenta cjelokupne pažnje koju smo dužni pružiti našem tijelu i zdravlju. Frizerski salon Natali koristi vrhunske proizvode za njegu i styling kose. Nudimo široki spektar najrazličitijih usluga za njegu kose, počevši od frizure i šišanja, posebne masaže vlasišta, pregleda kose i besplatnih savjeta u vezi preparata i proizvoda, održavanja i njege kose.

Želite promjenu, osvježenje, zdravlje kose i moderan izgled?

Frizerski salon Natali uz pranje kose i relaksirajuću masažu vlasišta nudi tretman hranjivom maskom i fen frizuru. Profesionalni tretman proizvodima vrhunske kvalitete učinkovitije će doprijeti u dubinu vaše kose, nahraniti ju esencijalnim sastojcima i optimalno hidratizirati što će se odmah primjetiti na vanjskom sloju vlasi koje će postati punije i sjajnije. Uz masku tu je i masaža vlasišta koja dokazano smanjuje napetost i mentalni stres, a opuštanje je ono što vam sigurno treba. Nakon tretmana izaberite frizuru koja će vam najbolje pristajati.